Thanks for your support!

Wednesday, December 28, 2011

Cooking with L.O.V.E: Ayam Goreng Berempah

Assalamualaikum...
Semoga ceria selalu. Lapar ker??? meh sini Cik Mira nak bagi ayam goreng berempah.

nak???


jemput makan!

hehehe

ok bubye!

Tuesday, December 27, 2011

DIY 5: Crepe Paper Flower

Assalamualaikum... hai!!!!!!!!
Cik Mira muncul kembali. hehehe.
Minggu lepas Cik Mira terajin nak cuba buat Crepe Paper Flower. Alhamdulillah menjadi dengan jayanya. hihihi.. sebenarnya SANGAT SENANG nak buat cuma memerlukan KESABARAN yang tinggi. Ok jom tengok.

cantek tak?
bunga nih Cik Mira saja la letak kat pokok kat depan rumah nih. hehe. nampak macam betul kan? I LOIKE!

bahan-bahan yang diperlukan
Bahan-bahan yang diperlukan adalah Crepe Paper, gunting, pisau dan dawai. Crepe paper tuh Cik Mira beli kat Giant. Sekeping 8kupang aka 80sen.


guna 8 helai kertas saiz E
Kertas asal bila dilipat dua akan dapat A. Kemudian lipat dua lagi akan dapat B dan seterusnya sampai dapat saiz E. Guna 8 helai saiz E.

lebih kurang la saiznya. sebab bila i potong kertas selalu senget benget

susun 8 helai kertas saiz E dan lipat macam nak buat kipas

ikat dengan dawai. (pintal bagi kemas)

gunting hujung tuh ikut sesuka hati.
lepas tuh adjust dawai tuh bagi dok kat tengah balik ok =)

kembangkan kertas
Tarik helaian kertas yang pertama ke atas. HATI-HATI supaya kertas tak terkoyak. Kemudian ulang langkah ini untuk helaian kertas yang seterusnya sampai habis.

dah siap!

saiz bunga

sekian terima kasih

Selamat mencuba!

Friday, December 2, 2011

Flickr!

Assalamualaikum... hai semua. Salam Jumaat! Semoga anda semua gembira selalu =)
Cik Mira juga rasa gumbira hehehehe
Sebab ada buah hati baru. hehehe Namanya Mr C. Buat masa sekarang la sebab tak jumpa lagi nama yang sesuai untuk beliau. ~Wah!
hehe apa kebendanya Mr C tuh??? huhu
kamera sebenarnya. Sudah lama diidamkan, alhamdulillah... impian sudah menjadi kenyataan.

tak dak lagi gambar penuh
Oleh itu, Cik Mira pun mengodek-godek Flickr. Sebelum nih dah pernah ada akaun. tapi lama sangat dah. Ingatkan sudah berkubur, tapi ada lagi, hehehe... Jadi kalu kawan-kawan nak melawat, meh la tekan kat bawah nih.


Gambar oleh budak baru belajar pegang DSLR. =) Kalau sapa da flickr, add la Cik Mira ok.

Ok bubye! Have a great weekend!!!!

Tuesday, November 29, 2011

Cooking with L.O.V.E: Chocolate Chips Brownies

Assalamualaikum... hai semua! Sekarang nih musim kenduri kawen kan?
Kepada kawan-kawan b2b sekalian, Selamat menjalani kehidupan baru!!!
yang seangkatan dengan Cik Mira, semoga impian kita akan tercapai suatu hari nanti.
hihi

Ok  jom kita makan brownies di waktu petang yang syahdu (sebab kat Penang lani hujan.. hihi)

yummy!

Ok bubye!!  =)

Wednesday, November 16, 2011

Telling the world



I You!
hehehe
feeling feeling sket

Have a great day everyone!

Hai! Nama saya Mira

Assalamualaikum.. hai!
Nama saya Mira. Ingat lagi tak? Alaaaa... yang selalu membahasakan dirinya sebagai Cik Mira.
Ha saya lah tuh. Dah lupa ker???

Yang tak la berapa rajin update blog tentang DIY kawen, benda-benda berkaitan kawen kawen, benda-benda comel dan ntah apa apa lagi.

Ha macam mana? ingat dah? =p

Hari nih, dengan tetiba Cik Mira baru teringat nak bukak blog sendiri. hehehe

Sebenarnya banyak jugak nak tulis kat blog nih. Tapi 2,3 bulan nih Streamyx kat rumah tuh tersangatla tuuuuuuuutttttttttt.... ohoi! sangat geram!

Jadi entry yang sudah dikarang terbiar sekerat jalan.

Peristiwa pada tarikh tarikh penting pun tak sempat nak kongsi kat sini. huhu

Ok la. Sekian saja. Nanti akan update lagi.
(tengok? sampai idea untuk menulis pun dah kering sebab dah lama tak update blog. hehe)



psssssstttt, nih la Cik Mira yang comel tuh

gambar tak boleh blah sungguh kan? hahaha


Bubye!


Sunday, October 2, 2011

Jangan tipu tau

Assalamualaikum... hai... selamat pagi!!!!
Semoga bergumbira selalu.. =)
Lama sangat pulak tak update.. hehe.. konon nak jadi blogger tegar.. tapi hampeh.
Cik Mira nih jadi pemblogwalking tegar boleh la. hahahaha

Ok hari nih nak cerita pasai blogger yang tipu. Haaa.. tipu macam mana tuh?
tipu dalam edit mengedit gambar.
isk..isk..isk..isk.. rasa sangat tertipu okay!
Dah la Cik Mira selalu terjah blog dia sebab dia selalu cerita pasai mekap-mekap nih.
Tapi bila tengok 1 entry tentang review barangan mekap nih, terus terkedu.
Tersangatlah edit gambar.
huhu gambar ditunjuk 'before' dan 'after' selepas memakai barangan tersebut.
Tapi yang sangat mendukacitakan adalah gambar yang sama digunakan. serius sama. cuma gambar 'after' diedit. Mungkin untuk mendapatkan 'effect' yang sangat kebaaabooomm selepas menggunakan produk tersebut, jadi gambar diedit.
Rasanya macam guna online makeover sebab Cik Mira pernah la guna dolu-dolu. Kat situ kita boleh nak letak bulu mata ka, concealer ka.. macam-macam lagi. huhuhu

Terkilan bila ditipu macam tuh. Bila kita nak review sesuatu, kena la jujur. Kalau nak buat bisnes pun kena JUJUR jugak!

*geram dengan orang yang macam nih.


Ok Sekian

Saturday, September 17, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Assalamualaikum... hai =)
Selamat Hari Raya Aidilfitri... Cik Mira mohon maaf kalau ada salah dan silap sepanjang berblog nih.
Semoga kawan-kawan bergumbira bersama keluarga. Walaupun kebanyakannya sudah kembali bertugas/belajar kan? Semoga kita semua dapat meneruskan perjuangan masing-masing walaupun mungkin ada yang masih dalam mood raya. hehe

1 Syawal 1432 yang lalu juga merupakan Majlis Pertunangan Cik Mira & My CintaSayangIluvu. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar. Terima kasih kepada Mama, Maksu, Makjang, family, saudara mara yang datang walaupun pada 1 Syawal. hihi..
Majlisnya ringkas sahaja. Perasaan tak ketahuanhala & malu-malu kucing juga turut menghantui diri ini pada hari kejadian. hahaha.. Giler sangat cuak!

jom la kita layan gambar~

Amir, KakChik, Mama, Cik Mira & Angah
mini pelamin
hantaran pihak perempuan
ada 1 tuh terlarik tema.. haha


cuak!
nervous
Terima kasih Maksu! kerna telah meMake-up sampai cunz!

artis korea aka my adik merangkap photographer



Warna tema : Pink + Biru (sepatutnya la.. tapi dah jadi warna warni dah.. hehe belasah jer la =p )
Baju : baju kurung moden warna oren/peach (ready made)
Tudung : tudung bawal (tetiba tukar last minute hihi)
Veil : nih guna shawl biasa jer
Hand bouquet : artificial flower + kain organza (gubah sendiri)
Backdrop/mini pelamin : sendirian berhad (terima kasih Mama & Cik Mas)
Deco Hantaran : sendirian berhad & reuse dari my aunties =)
Jamuan Makan : 1) Nasi tomato (Catering kawan Mama. terlupa nama apa. Tapi sedap! =) )
                          2) Laksa & Ketupat daun palas (Terima kasih Makjang)
                          3) Rendang ayam (Terima kasih Maksu)
                          4) Acar (Terima kasih Tokngah)
                          dan lain-lain makanan wajib hari raya =)
Make up : by Maksu Shiela (terima kasih! cunz giler... sangat suka.. nampak natural hehehe)
Photographer : Adikku. Guna kamera Lumix DMC-FZ40
Editing : http://www.picnik.com/




Macam tuh la serba sedikit. Tiada MUA, OP, OV dan yang sewaktu dengannya. =) TAPI ada FAMILY dan SAUDARA MARA yang sangat membantu =)
Majlisnya ringkas tapi penatnya tidak terhingga. Tak dapat membayangkan kalau majlis yang besar sedikit nanti. ~huhu.

~Alhamdulillah~Alhamdulillah~Alhamdulillah~

Terima kasih buat keluarga tercinta, My CintaSayangIluvu dan keluarganya, saudara-mara & kawan-kawan yang mendoakan kebahagiaan kami.
Semoga dipermudahkan segala urusan nanti.


Ok bubye!!!

Monday, August 22, 2011

22nd August

Assalamualaikum...

Today is 22nd August
Thirteen years have passed
I’ll never forget the day
That you’d gone away
The hurt is the same
Some days the pain is stronger
I was your first born
Abah's little girl
Now I don’t have you
It's hurt but I'm strong
I always loved you
As I did back then
My abah, my hero
I just hope... one day
I will see you again

~Forever in my heart~ 



~Ya Allah, ampunilah dosa-dosa Abah, naikkanlah darjatnya di antara orang-orang yang mendapat hidayah, dan lindungilah keluarga dan keturunannya yang masih hidup. Ampunilah dia dan kami. Wahai Tuhan sekalian alam, luaskanlah kubur baginya dan berikanlah cahaya di dalamnya...~ 
Ameen.


~Al-Fatihah~

Thursday, August 18, 2011

HD tuh...

Assalamualaikum... hai! Selamat berpuasa.
Rasa lama tak update. huhu.. sedikit tidakketahuanhalaan dengan tesis. ~hai tesis, bilalah engkau nak siap???? huhuhu
ok
Kali nih nak update pun sebab nak boh video HD ja. hehehe. giler excited dengan camcorder HD nih. Bukan kepunyaan Cik Mira pun. huhu menompang pinjam saja.
Dah tuh, bila dah HD nih, tak reti pulak nak edit. Rasanya perlu software yang hebat sikit kot. Laptop nih zaman batu punya. huhu. windows movie maker tak support pulak format HD nih. mungkin lepas nih, kena convert ka apa dulu la jawabnya sebelum nak edit.
Oleh sebab perasaan excited telah pudar akibat tak boleh nak edit video. (Dah la banyak video yang direkod tuh.) Jadi Cik Mira upload la dulu 1 video yang beberapa saat nih. hehehe. Sapa nak tengok??? hehehe excited lebih-lebih tau Cik Mira nih. padahal ada ker yang nak tengok. hehe

Ok jom kita layan~

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/27849277?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0" width="580" height="328" frameborder="0"></iframe>

Pokok tuh tak tau la pulak namanya. =)


*** Laaaaaa.... pasepa plak tak boleh tengok pulak video nih. huhu...
okla, boleh tengok kat sini: My Mama's Garden


Ok Bubye!!!

Wednesday, August 3, 2011

Awesome Ramadhan Day 3


You know what the Dua' is; you know the times when you ask God for His forgiveness and mercy? And those times when you're lonely and sad and you ask Him to give you happiness? Or even the time when your Mum was ill and you asked Him to cure her because you couldn't see her suffering?
That's Dua'.

To put it simple, Dua's are wishes. And Allah is able to grant ANYTHING. Yes, ANYTHING.

"And your Lord says: Pray unto me: and I will hear your prayer" (40:60)

"Is not He (best) who listens to the (soul) distressed when it calls on Him, and who relieves its suffering." (27:62)

Dua's made may not be granted ASAP, but it will surely be granted. BELIEVE in that. ♥

So from asking for the ever wonderful Heaven, to having the most awesome partner; MAKE DUA'. Loads and loads of them. In fact, don't forget to make Dua' for your family, friends, and even the ones you don't know.
And make dua' wherever and whenever you are!

Let's say "Amin" for all the beautiful dua's we make. :)


{Credit: Brotherhood Arts}

Tuesday, August 2, 2011

Awesome Ramadhan Day 1 & 2





{Credit: Brotherhood Arts}

Cuti Cuti Cik Cbah & Cik Mira

Assalamualaikum... Selamat Berpuasa!!!!
Hari nih Cik Mira saja saja nak kongsi video hasil edit sesuka. hehehe
Rasa best pulak tengok video nih. Sebab teringat balik kenangan dolu-dolu yang sangat best itu. Tetiba Cik Cbah ajak ikut dia pi bercuti di Pulau Pangkor. Kononnya nak pi dok sana 3 hari. tapi kami dok sehari ja dah rasa boring gila. huhu.
Details on that vacation are here:
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Video nih ada kisahnya tersendiri. Tapi disebabkan kisah yang dibebelkan oleh Cik Cbah tidak sesuai untuk tontotan umum, tuh yang Cik Mira edit sesuka hati. hehe




Cik Mira paling suka minit 1:23. hehehe
Watak cik cbah paling banyak sebab Cik Mira yang tukang melaporkan.

Tengok video nih, terasa diri ini berada di zaman batu pulak, sebab kamera cap ayam saja. huhu...
Sapa nak hadiahkan Cik Mira kamera HD??? =p hehe

*** di edit menggunakan Windows Movie Maker



Ok bubye!

Monday, August 1, 2011

Salam Ramadhan

Assalamualaikum... Selamat menjalani ibadah puasa yer  kawan-kawan yang disayangi sekalian.
Semoga Ramadhan kali ini lebih baik. Sama-samalah kita mengejar pahala di bulan barakah ini. 
Ingat, amalan pemakanan dan apa yang kita makan akan mencerminkan diri kita yang sebenar. Justeru, mengamalkan kesederhanaan dalam pemakanan dan meniru diet Rasulullah SAW akan memberikan impak yang besar terutama sekali kepada kesihatan kita. 

SELAMAT BERPUASA!!!!!!!!

=) 

Tuesday, July 26, 2011

Jom ikut Cik Mira pergi library

Assalamualaikum... Helloooooo

I went to the USM's new library for the past few days. I'm so excited with this beautiful, spacious and comfortable library!
Come check it out!!!


USM New Library from Mira on Vimeo.


I only using my Olympus ยต [mju:] 700. huhu kamera zaman dolu-dolu saja. hehehe

Ok bubye!!!

Monday, July 25, 2011

Stop Motion Video ker?


hehehe... saja amik gambar macam nih. Projek kecil-kecilan sebulan yang lalu. Projek 'testing 123' yang boleh tahan jugak penat. Padahal 10frame ja pun. huhu. Bila tengok hasil beberapa saat nih, rasa best la pulak nak buat lagi. Cuma memang memerlukan kesabaran yang tinggi. huhu.
ENJOY!
*** kalau rajin lagi, Cik Mira buat projek besar-besaran pulak.

Ok bubye!

Friday, July 22, 2011

DIY idea: Flower wall

Assalamualaikum...!!! hai. Salam Jumaat!
Cik Mira suka bunga. Bunga juga sukakan Cik Mira ~hahahaha..
Ok..ok.. saja ja merapu meraban sikit. hihi

Cantek tak backdrop macam dalam gambar nih?????

Suka giler kombinasi warna itu!


Angan-angan untuk mini pelamin macam dalam gambar tuh la. huhu...
Sambil Cik Mira tengah ver..ver.. dengan mini pelamin tuh, meh tengok macam mana dia DIY.

 
 


Ok bubye!!!

Thursday, July 21, 2011

Idea menarik

Assalamualaikum.. hai =)!
Jom layan idea menarik guna konsep frame.

putih suci.. sweet!



tak tau kenapa. tapi tengok nih rasa nak makan yang kaler hijau tuh. nampak macam salad yang sedap. haha padahal tuh succulent rasanya. hehe



yang ni bukan konsep frame la. tapi menarik kan?


{Images credit}




Ok bubye!!!

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday: Dress


Tuesday, July 19, 2011

My Best Cake Moment Contest

Assalamualaikum... Haaaaaaaiiiiiiiii!!!
Kita bertemu kembali. Kali nih bukan nak bercerita pasai kawen kawen.
Kali nih bercerita tentang contest. hehehe. eh, tapi contest nih ada kaitan jugak dengan kawen kawen sket.. hohoho..
Sejak akhir-akhir nih, mai angin nak join contest la pulak.
So kali nih, Cik Mira join My Best Cake Moment Contest


Oleh itu, kepada sesiapa seperti dalam syarat-syarat di atas, marilah kita join contest nih bersama-sama.

Ok maklumat lanjut, boleh terjah  Facebook Cake by Anna atau blog

Sebelum Cik Mira bubye, inilah gambar yang dipertaruhkan:








gambar menyambut ulangtahun kelahiran ke 2.............(tuuuuuuuuut)
hahaha..
aksi memakan kek dengan rakus sehingga mahu memakan garfu tetapi berjaya membuat muka comel bila gambar nak diambil. =)

*** terus rasa lapaq nak makan cheesecake..
******** UPDATE: lupa nak bagitau, silalah like Cik Mira kat  Facebook Cake by Anna ok =) Terima kasih kepada yang sudi LIKE!

Ok bubye!!!

Monday, July 18, 2011

Inspirational Monday: Smile

The most beautiful thing is to see a person smiling.
and even more beautiful is, knowing that you are the reason behind it.

^______^

Thursday, July 7, 2011

Videographer (area Utara)

Assalamualaikum...
haiiii.. nih ceq nak habaq. tadi kan ada la ceq tengok 1 website nih. videographer yang eloookk sangat hasil gheja depa.
hehehe ha apa lagi, mai  mai mai... kona mai sini sat...

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday: Painted tube

Dollydle

Assalamualaikum.. hai kawan-kawan semua =)
hari nih sihat tak? Semoga yang tidak sihat tuh, cepat-cepat kembali sihat okay
Dah lama pulak tak menulis panjang-panjang kat sini
Selalu tulis dua tiga patah perkataan ja kan? hehehe
mungkin idea menulis telah kering akibat terlalu banyak disalurkan untuk tesis tercenta. ~wah.. hahaha.. macam hebat ja kan?
yer.. yer.. sayer tau. tesis kita tuh nanti tak sampai 20 orang pun akan baca. Yang bertuah hanyalah diri sendiri, My CintaSayangIluvu (mungkin sebab akan dipaksa..haha), supervisor, internal examiner, external examiner, best friends (dipaksa jugak), family (adakah mereka kesah? huhu.. rasa macam mungkin baca kulit depan ja kot), lab mates, budak-budak junior dan yang sewaktu dengannya. Tapi nak buat macam mana, dah itu lumrahnya. huhu.
ok dah habis tentang tesis yang entah sampai bila penghujungnya tuh.. ~haih... (procrastinating, please go away!)

Sekarang kita beralih kepada topik yang lagi menarik, iaitu Dollydle. ha... apa kebendanya tuh? cer citer cer citer.. hehe
Dollydle merupakan antara benda paling comel di atas muka bumi ini. ha.. tak percaya? meh tengok sini


COMEL kan???? i like sejuta kali!!!!!!! =)
Yang membuatkan kartun tercomel nih adalah Amar Amirah; pemilik Belog Cap Ayam
Kawan-kawan boleh dapatkan hasil kerja yang tercomel kebaaabooom nih kat The Dollydle's Cottage
Ada banyak giler kartun comel kat situ.. hehe rasa nak pi camping semalaman kat situ (hahaha lebih-lebih tau Cik Mira nih)


Harga adalah sangat berpatutan. Ini memang dah masuk dalam LIST besar Cik Mira. hehehehe
Hmmm... tak tahu nak buat apa dengan kartun comel tuh? Ha meh sini nak bagi idea:
  • jadikan ikon kat blog.
  • tempek banyak-banyak kat meja study, meja keja dan mana-mana meja terpilih.
  • jadikan wallpaper komputer, handphone, ipad.
  • jadikan profile picture kat Facebook
  • boleh tempek sebagai watermark untuk gambar.
  • tempek dalam kad jemputan kawen
  • tempek kat banner/signage untuk majlis.
  • tempek kat TQ tag
  • tempek kat goodie bag
haaa... banyak tuh kegunaannya. hehe lagipun, Cik Mira memang sangat suka benda benda comel nih. hehe
kalau kawan-kawan ada idea lain untuk kartun tuh, bagitau Cik Mira okay?



*** Ini bukanlah iklan berbayar. Cik Mira cuma kongsi apa yang menarik minat diri ini sahaja kepada kawan-kawan.

[Images credit to The Dollydle's Cottage



Ok bubye!!!!

Tuesday, July 5, 2011

Idea: Deco


sweet! like sejuta kali... hoho

Monday, July 4, 2011

tetiba

rasa nak buat garden wedding pulak dah... huhu
Ini semua adalah godaan dari gambar ini



menitik ayaq mata (taaapp ... taappp... [sound effect] huhu)

ok bubye!

Sunday, July 3, 2011

Wear it your way: 10



* entry saja suka suki untuk buat kenangan

Saturday, July 2, 2011

Inception... eh.. bukan. Reception

Please enjoy this awesome clip.
awesome
awesome
awesome

INCEPTION / RECEPTION from Loyd Calomay Films on Vimeo.



tembikai yang suuwiiiit


hehehe... bila bosan... google gambar. bila jumpa gambar menarik, haruslah dikongsi kan?
hehe

Friday, July 1, 2011

Idea: Guest book


kreatif kan? hehehe..

Thursday, June 30, 2011

Just be yourself

Assalamualaikum...
hi, Jom layan video dari matluthfi yang sentiasa buat Cik Mira gelak. hehehe
dah ulang dekat 10x dah nih. hahahaha


~just be yourself.
PLASTIK; sampah yang paling banyak atas bumi ni


What I want for

my wedding is


Simple, but sweet.



~Semoga orang di sekeliling ini memahami dan impian itu tercapai. Amiin

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday: pinwheel

cutest!!!!

Monday, June 27, 2011

Inspirational Monday: your ambition

Keep away from people who try to belittle your ambitions.
Small-minded people always do that, 
but the really great make you feel that you, too, 
are great!

Sunday, June 26, 2011

Wear it your way: 9

si gadis berbaju kurung biru

* entry saja suka suki untuk buat kenangan

Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday: non-floral bouquet

Monday, June 20, 2011

Inspirational Monday: Improve


Sunday, June 19, 2011

Wear it your way: 8

tudung bawal biru | blouse seperti ibu mengandung | jeans

* entry saja suka suki untuk buat kenangan

Wednesday, June 15, 2011

Wordless Wednesday: Wall Garden

Sunday, June 12, 2011

Wear it your way: 7

shawls peach | tshirt merah/putih | jeans


* entry saja suka suki untuk buat kenangan

Friday, June 10, 2011

Flash mob paling awesome!

Assalamualaikum... Hai!!!
Cik Mira baru lepas kembali bertenang selepas tengok video kat bawah nih.
Ce tengok.. ce tengok..


Giler sangat awesome!!!! Rasa diri sendiri pulak yang terharu. huhuhu

ok bubye!

Thursday, June 9, 2011

Idea: Felt Heart Wedding Bouquet

Assalamualaikum... haiiii!!! rasa lama pulak tak update tentang kawen kawen nih kan? hehe
Asyik pikiaq pasal tesis ja.. huhu jadi hari nih, kita layan idea DIY yang sangat menarik lagi comel.

Felt Heart Wedding Bouquet


haa... tengok tuh! comel kan? Cik Mira tak terpikir pulak bentuk ♥ bila dikumpulkan banyak-banyak boleh jadi hand bouquet yang sangat gorgeous kebaabooom ^____^

Kawan-kawan yang minat aktiviti kreatif nih bolehlah mencuba.


Ha senang ja kan? yer ker??? hahaha Cik Mira nih semua yang dia tengok nampak senang. Semua nak cuba. huhuhu

Untuk lebih lanjut, klik DIY Felt Heart Wedding Bouquet




*** sebenarnya rasa macam tak ketahuanhala nih, sebab tengok ticker ada 5 bulan lagi oooooiiiii... huhuhu ~fengsan sekejap.


Ok bubyee!!!

Wednesday, June 8, 2011

Wordless Wednesday: ~Oh Thesis

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails