Thanks for your support!

Tuesday, May 24, 2011

Idea: hiasan di kepala

Assalamualaikum... hai!
Semalam dan hari nih, hujan di waktu pagi. ~oh terasa indahnya dunia. Terus bersemangat nak buat keja dan rajin nak update blog ^___^

Kali nih jom tengok hiasan cantek di kepala. (erk.. napa macam tak sesuai ja ayat nih? hehe) takpa, kita layan ja. hehe

Angan-angan Cik Mira untuk dipakai pada hari 'itu' adalah nak pakai shawls cantek + viel yang simple + 'sesuatu' details. hehe 'Sesuatu' tuh adalah..........



Bunga cantek!



Ok mari verangan bersama Cik Mira ^____^

kembang setaman


sweet

comel


cantek!


sukaa
Ada banyak lagi yang Cik Mira suka. Tapi kalau letak semua kat sini macam tak sesuai la. Lebih baik kawan-kawan pergi terjah sendiri. ^____^  hehehe
Untuk lebih lanjut, klik Tessa Kim Birdcage Veils and Accessories


Ok bubye!

2 comments:

~ NANA ~ said...

alahaiii sweetnye

Cik Mira said...

bunga kat mana letak pun mesti nampak sweet kan? hehe ^____^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails