Thanks for your support!

Thursday, June 9, 2011

Idea: Felt Heart Wedding Bouquet

Assalamualaikum... haiiii!!! rasa lama pulak tak update tentang kawen kawen nih kan? hehe
Asyik pikiaq pasal tesis ja.. huhu jadi hari nih, kita layan idea DIY yang sangat menarik lagi comel.

Felt Heart Wedding Bouquet


haa... tengok tuh! comel kan? Cik Mira tak terpikir pulak bentuk ♥ bila dikumpulkan banyak-banyak boleh jadi hand bouquet yang sangat gorgeous kebaabooom ^____^

Kawan-kawan yang minat aktiviti kreatif nih bolehlah mencuba.


Ha senang ja kan? yer ker??? hahaha Cik Mira nih semua yang dia tengok nampak senang. Semua nak cuba. huhuhu

Untuk lebih lanjut, klik DIY Felt Heart Wedding Bouquet




*** sebenarnya rasa macam tak ketahuanhala nih, sebab tengok ticker ada 5 bulan lagi oooooiiiii... huhuhu ~fengsan sekejap.


Ok bubyee!!!

3 comments:

L.e.e.z.a said...

waaa~ catik gak buat bouquet ye ;p leez wat felt love utk wedding gift ;D comel x?? ;p hihi~

http://noralizamd.blogspot.com/2011/04/salam.html

~ NANA ~ said...

eh2 comelnye dear...kretif!

Cik Mira said...

leez, terernyer! sangat comel.
nana, kreatif kan? unik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails