Thanks for your support!

Thursday, February 23, 2012

Cik Mira ♥ photography

Assalamualaikum... haaaaaaaaiiiiiiiiiiii!!!!! terima kasih sudi singgah sini =)
Semoga apa yang dikongsikan kat sini dapat jugak memberi faedah kepada kawan-kawan. hehehe
Ambik yang membawa manfaat yer, yang lain-lain Cik Mira dok merapu tuh, toksah la yer.

Cik Mira sekarang di dalam dilema yang sudah berkurun lamanya. Harap-harap, lepas nih dapat membuat keputusan dengan sebaik mungkin. Terasa sangat lemau berada di situasi yang sama terlalu lama. Seperti tersekat di dalam lumpur yang dalam. Tak boleh-boleh nak keluar. Cik Mira namakan situasi sekarang ini ada A BEAUTIFUL MESS! ~oh

I want to be the NEW Cik Mira!
~semoga dipermudahkan

ok, apabila sudah habis merapu, marilah kita menengok gambar yang Cik Mira bajet best nih. hahahahaha

Nih nak kata street photography pun bukan, so Cik Mira namakan gambar sekitar Pulau Pinang. ~chewah! poyo betoi. haha

kedai makan belum dibuka

menuju ke sana

lampu

makan sorang

rumah tinggi

rumah biru

Semua gambar kecuali yang akhir sekali adalah di ambil dari dalam kereta ja. hehehehe.
lani berlatih ambik gambar banyak-banyak dulu, nanti dah terer sket, kena belajar edit-edit guna photoshop plak. =)
untuk tengok gambar-gambar lain, boleh klik Flickr Cik Mira


ok bubye!

2 comments:

cik tie@ibtisam said...

gud luck cik mira~ nnt dah terr0r, leh amek gbr cik tie plak.. hehe~

Cik Mira said...

thank you cik tie!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails