Thanks for your support!

Sunday, April 17, 2011

Craft Scissors

Assalamualaikum.... ^_____^ Semoga kita semua ceria-ceria selalu!
Pada suatu hari yang damai di awal bulan April yang lalu, Cik Mira telah berjaya merembat 1 set Craft Scissors yang sangat comel ^___^  ~terima kasih My CintaSayangIluvu!
Di dalamnya mengandungi 8 bijik gunting. Ooooohooooooi! Gembiranya rasa hati ini. hehe Sebab dah lama mengidamkannya.

macam budak-budak pulak rasa.. hehe takpa asalkan kita gumbira

Pening jugak masa nak beli nih, sebab banyak sangat pilihan set. huhuhu... Depa memang saja tau nak memeningkan pelanggan kan? hehe. Set gunting nih ada yang mengandungi 6, 8, 12, 18 & 20 gunting kot, kalau tak silap la. Lingkungan harga adalah RM 10 hingga 30 lebih (tak ingat sangat jugak). Craft scissors set yang dirembat Cik Mira nih RM19.90. Kalau ada sale, mungkin boleh dapat murah lagi. Macam pakar shopping pulak.. haha.. Ada yang tersedia dalam bekas macam Cik Mira rembat tuh, dan ada yang diletak macam kat gambar nih.


Konon-konon nak buat aktiviti gunting menggunting kertas pulak lepas nih. hehe ~ Semoga impian itu tercapai ^_____^

Yang nih pulak hasil demonstrasi bersama Cik Mira yang gumbira dengan Craft Scissors Set baru! hehe



sukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
^___________________________^

Ok, lagi satu nak bagitau. Setelah try test tadi, Cik Mira berpendapat, kalau bilah gunting nih lagi panjang, akan lagi senang aktiviti menggunting yang akan dijalankan nanti. ^___^

Ok sekian saja ceritera untuk hari ini.

6 comments:

lovelyadibah said...

owh!!bestnyer leh men gunting2 t:)

Cik Mira said...

ya betui. sangat best aktiviti gunting menggunting nih. hehe

~ NANA ~ said...

eh2 dalme i mencari benda ni...harus bergegas ke popular niiii :P

Cik Mira said...

dah lama popular dok tunggu u p terjah depa... hehe

eMaH SoMeL said...

u just remind me that my rumate ada gunting ni..t bole pjm utk project d.i.y..hehe =)

Cik Mira said...

hehe selamat diy!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails