Thanks for your support!

Friday, April 15, 2011

idea: video 2

Assalamualaikum... ^________^
Cik Mira terjumpa video sweet sangat sangat.

ENJOY!!!!!


[SOURCE
 
Rasa seperti dibuai dengan 'flow' video tersebut. (sebenarnya tak tau macam mana nak explain. tapi rasa macam termagnet dengan video tuh.. Kena tengok sampai abis. Sebab kadang-kadang video kawen yang Cik Mira tengok, macam bosan ja.. tapi yang nih best!!) Mungkin ekspresi yang lebih sesuai adalah 'WOW"! hehe
Pastu rasa sweet ja 'moment' dan semua orang dalam video tuh. kan kan kan??? hehehe

Ok daaaa... ^____^ Cik Mira nak p berangan sat ~haha

3 comments:

~ NANA ~ said...

wahhh sukanye tgk video ni...tp wedding i nnti xde pon upah videoprapher :(

~ NANA ~ said...

eh tp br perasan...knp time tunang org laki tu slumbe je kiss pompuan tu??? ke i slh tgk?? ngeee

Cik Mira said...

ha ah betul la. yg tuh time tunang kan? huhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails