Thanks for your support!

Thursday, April 7, 2011

My lab bench

Assalamualaikum... Hai ^____^
Disebabkan telah terlebih rajin nak update blog, tapi tak tau nak update apa. Jadi marilah kita sama-sama tengok Cik Mira punya lab bench. hahahahaha....

ketika berada pada fasa sederhana serabut.. hehe
  1. Laptop azimat kesayangan
  2. Buku yang seperti kurang kasih sayang hahaha kesian dia dapat tuan macam Cik Mira nih
  3. Ayaq!
  4. Beg comot untuk pergi lab
  5. Cekelat sedap pemberian labmate. TQ ^___^
  6. Kalendar & Kalender akademik
  7. Contengan-contengan semangat, things to do! & yang sewaktu dengannya
  8. Pamplet kamera idaman
  9. Sudut barangan comel ^____^
  10. Bakul alat tulis lab
  11. Souvenir dari labmate
  12. Chemicals baru dok posing dalam kabinet (hehe saja nak label jugak yang nih)


Ok dah.. dah... sambung kerja ^_____^  hehehe

*** pssssst!!! kawan-kawan punya workplace macam mana pulak???

2 comments:

~ NANA ~ said...

i mcm fobia dh tgk lab...rasa mcm nk muntah coz lama sgt duk dlm lab masa buat final year project dlu..kekekeke

Cik Mira said...

hehehe... labku syurgaku ~haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails