Thanks for your support!

Sunday, April 24, 2011

Idea: Hantaran 1

Assalamualaikum... Selamat hari Ahad... ~ sat la pulak rasanya dah hari Ahad... huhuhu.. labwork tengah melambai-lambai di lab tuh. hahahaha

Tentang idea hantaran, dah banyak dah Cik Mira dok survey, mengushar & berangan-angan.
Antara penemuan terkini yang nak dikongsi adalah:

Bekas hantaran yang menggunakan kotak. Tapi untuk yang nih, Cik Mira kurang pasti la pulak, samada kotak tuh dari material apa. Kalau direnung-renungkan, tak nampak macam kayu pun. Nampak macam pvc. hehe Cik Mira teka saja. Sapa tau, bagitau yer.


simple & cantek!
reben tuh comel kan?

geram tengok!

kotak tuh kalau warna putih mesti lagi comei.. hehe

tak perlu banyak bunga, tetap nampak sweet  ^___^



Ok.. bubye!

3 comments:

zati embong said...

jat pulak nk letak dalam bekas kaca O.o hihi.bulat ke petak ke tp kaler putih lutsinar.cantik!

~ NANA ~ said...

i suka hiasan hantaran yg simple2 camtu :)

Cik Mira said...

jat, lutisinar cantek kan? hari tuh penah terjumpa jugak. nanti nak tempek sini.

nana, simple itu suweeeeet hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails