Thanks for your support!

Friday, February 18, 2011

Oh, mahalnya

Assalamualaikum... selamat hari jumaat!
Tadi dok sembang-sembang dengan mama tentang dewan, baju, make up, deco, pelamin dan yang sewaktu dengannya.
huhu.. bila sembang bab-bab nih isi pentingnya mestilah KOS! ~oh
kalau ikutkan pilihan hati idaman kalbu Cik Mira, semua mestilah simple, bersih, tak banyak macam-macam la.. huhu tak tau macam mana nak describe. tapi yang pasti SIMPLE macam apa yang telah diperkatakan kat My Dreams Wedding tuh. Tapi bila dah jadi anak sulung dalam keluarga nih, payah jugak. Maklumlah kenduri kawen yang julung-julung kalinya diadakan. Semua nak yang kebaaabooom ~wah...kalaulah i nih kaya raya... akan i ikut saja pilihan mama i. huhuhuhuuuuuuuuuuuu
Tragis betui. hm dengan ini, Cik Mira akan berusaha sedaya upaya memikirkan jalan penyelesaian yang mengikut bajet.
huhu. Tak pa ada lebih kurang 8 bulan lebih lagi. Eh, alamak... rasa macam dah kesuntukan masa ja... ~wuuuu
progress status: 1% kot huhuhuhu
tetiba macam tension pulak. ~adeh

Ok bye bye!

5 comments:

i.b.t.i.s.a.m~ said...

gud luck cik mira....
hehe~
sy da try buat mcm yg sneak peak cik mira ajar 2..
nnt sy buat entry untuk 2 k...
tp xsecantik cik mira buat la...
sy bdk bru blaja...
wink~~~***

Cik Mira said...

terima kasih! pikir nak kawen pun sudah fening2 haha.
nanti dah buat entry tuh bagitau ok ^___^ hehe
all the best!

i.b.t.i.s.a.m~ said...

xpew... slow2 k..
insyaAllah sume berjalan seperti yg dirancang...
Dia slalu disamping kite...
cik tie doakan perjalanan untuk menyiapkan hari bahagia cik mira berjalan dgn lncar..
insyaAllah...

jom perah otak jwb teka-teki plak...
hehehe~
selamat mencuba..

http://ordinaryibtisam.blogspot.com/2011/02/yis-itu-hidup-hati-hati-k.html

Cik Mira said...

~amin.
terima kasih!
teka-teki dah jawab. huhu xtaula betui ka tak. haha

i.b.t.i.s.a.m~ said...

thanx cik mira...
nk tau jwapan tggu next entry k...
wink~**
keep in touch ea dear..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails