Thanks for your support!

Tuesday, February 1, 2011

Terima kasih!

TERIMA KASIH!

Assalamualaikum! fuh fuh fuh... penat mempromosikan My Dreams Wedding. hehe nasib baik tak sampai masuk mimpi, " LIKE no.73!" hehe over la kan kalau sampai masuk mimpi.
Alhamdulillah dah habis pun masa untuk mengundi. Sekarang nih cuma tunggu pengumuman pemenang dari pihak CST dan LRKL ja. hehehe Perasaan sekarang adalah tenang; tidak mendebarkan seperti masa mula-mula submit entry tuh. huhu. Nak menang tuh memang la nak menang, tak kan gigih buat entry tapi tak mau menang kan. hehe Tapi hati kecil ini mengatakan kemungkinan menang adalah sangat sengit (sengit ker??? hahaha). Sebab rasanya ada yang lagi hebat entry mereka. hehe Apa-apa pun Cik Mira sangat gumbira. hehe Tapi doakanlah jugak kejayaan Cik Mira okay hehe ~kalau ada rezeki, Alhamdulillah~
  1. Pengalaman merasai seperti famous blogger dalam masa sehari ja. hehe (Luahan perasaan boleh tengok sini)
  2. Mendapat keyakinan yang tinggi pada diri sendiri. Sebab pergi promote blog kat orang ramai. Especially bloggers yang disayangi sekalian.
  3. Mendapat ramai pengunjung ke blog. hehehe tersangat la terharu. Walaupun on Blogger since December 2007! hahahaha lama tuh. hehe rasa malu pun ada jugak. Yela kan blog nih dah bersawang-sawang simple ja  pun. hehe mungkin lepas nih akan bersemangat blogging pulak kan.
  4. Kawan-kawan dan keluarga banyak memberi sokongan. Terasa seperti mahu merealisasikan My Dreams Wedding nih secara DIY. huhu ~Semoga diberi kemudahan dan kemampuan.  
TERIMA KASIH! 
My CintaSayangIluvu, Keluarga, Kawan-kawan di Facebook, Bloggers dan jugak sesiapa yang telah menjayakan proses voting ini.

2 comments:

amy syifa said...

bile tau pemenangnye?
gudluck..nnt jemput sy g kenduri akak..hehe

Noorhasmira said...

tak tahu lagi. depends kepada penganjur. hehe insyaAllah... doakan sempoga dipermudahkan semuanya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails